Nieuwbouw kopen

Een nieuwbouwwoning kopen is spannend

Want je kunt niet vooraf door het huis of de buurt lopen om te kijken of het je aanspreekt. Je baseert je keuze op een tekening. En nadat je de beslissing hebt genomen, ben je afhankelijk van je projectontwikkelaar hoe snel en in welke kwaliteit jouw nieuwe woning wordt gebouwd.


Je kan je inschrijven bij een makelaar die nieuwbouwprojecten aanbiedt.


Jouw makelaar van de NVM bekijkt en controleert samen met jou na het toewijzen van een bouwkavel de bouwtekeningen en het bouwbestek nog eens goed.


Met deze overeenkomst geef je de aannemer meteen opdracht uw woning te bouwen.


Bij nieuwbouw heb je vaak te maken met extra rentekosten (zgn. bouwrente), omdat je tijdens de bouw zelf al gedeeltes van de koopsom moet betalen.


Tijdens de bouw geeft de makelaar van de NVM jou gerichte tips en concreet advies over zaken waar je aan kunt of moet denken tijdens het bouwtraject.


Als de opleveringsdatum is aangebroken, begeleid de NVM-aankoopmakelaar je hierin. Een belangrijk onderdeel is de opleveringsinspectie.


De NVM-makelaar begeleidt je bij alle juridische en financiële zaken die nodig zijn voordat de akte van levering wordt ondertekend bij de notaris.


Vul het formulier in en wij nemen contact met je op. Of bel ons direct 0181 - 487 120