Taxaties

Heeft u een taxatierapport nodig voor uw woning of bedrijfsobject? Deze kunt u met een gerust hart uit handen geven aan Van Ravens Makelaardij.

Van Ravens Makelaardij voldoet aan alle eisen die er worden gesteld. En is als lid van de NVM dan ook ingeschreven als Register Makelaar-Taxateur onroerende zaken in het NRVT register (voor zowel wonen als bedrijfsmatig vastgoed).
Meer informatie over bedrijfstaxaties vindt u hier.

Hypotheekverstrekkers vragen vaak om een gevalideerd taxatierapport. Dat wil zeggen een taxatie volgens de richtlijnen van bijvoorbeeld het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Deze voldoet aan strenge eisen. De taxateur werkt volgens een vaste controleerbare taxatiemethode. Dit is de meest betrouwbare taxatie die u kunt krijgen. Hierdoor voldoen al onze taxaties aan de hoge eisen van alle hypotheekverstrekkers en banken. Dus voor deskundige en snelle taxaties bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij taxeren voor banken, advocaten, geschillenbeslechting, rechtbanken etc. Of het nu gaat om een taxatie voor een woningverkoop, woningaankoop of hypotheekwijziging: als erkend taxateur zijn wij u graag van dienst. Indien u een gevalideerd taxatierapport nodig heeft dan kunt u uw taxatie direct online aanvragen door op het onderstaande NWWI logo te klikken en het formulier online in te vullen. Wij gaan dan direct voor u aan de slag!

Voor meer informatie of vragen over de kosten van een taxatierapport mailt of belt u met Dick van Ravens, RT/RMT.

Klik op het logo van NWWI om direct een NWWI Taxatie aan te vragen: