Over ons

Al 25 jaar een vertrouwd gezicht!

Verhuizen is één van de belangrijkste beslissingen die je maakt in je leven. Er komt dan ook veel bij kijken. Zeker in tijden als deze, tijden waarin de woningmarkt geen dag hetzelfde is, kun je veel geld besparen door een professional in te schakelen bij de aan- of verkoop van een woning. Van Ravens Makelaardij uit het gezellige Brielle helpt je graag verder.

Actief sinds 1997

Een kleine terugblik.... Op 6 oktober 1997 begon Dick van Ravens het kantoor vanuit zijn huis in Oostvoorne, waarna hij in 1999 wettelijk beëdigd werd als makelaar en lid van makelaarsvereniging NVM is geworden. In 2000 kwam zijn broer Roland van Ravens erbij vanwege de toenemende werkzaamheden. Al snel bleek werken vanuit huis geen optie meer en is het kantoor verhuisd naar de Turfkade in het historische centrum van Brielle. Assistent-makelaar Charon Visser, assistent-makelaar i/o Sarina Bestebroer en binnendienst medewerker Ciska Langendoen maken het team compleet. In 2022 bestonden wij alweer 25 jaar! 

Kennis van zaken

Al 25 jaar houden wij ons enthousiast bezig met de verkoop, aankoop, verhuur en (WOZ) taxaties van bestaande bouw, nieuwbouw en bedrijfsonroerend goed op Voorne-Putten. Wij weten waarom een huis tien meter verderop in prijs verschilt, wanneer er bijzonderheden met een object zijn of wanneer de zon daadwerkelijk binnen schijnt. Kennis van de huizenmarkt is cruciaal als makelaar en dat hebben wij. Wij zijn als NVM makelaar uitstekend geschoold doordat we ons verplichten tot regelmatige nascholing.

Anno 2024

Door onze persoonlijke, open en eerlijke houding is Van Ravens Makelaardij uitgegroeid tot het grootste en best verkopende makelaarskantoor van Brielle. We zijn actief betrokken bij het “reilen en zeilen” in de omgeving en lopen voorop als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen op makelaarsgebied. Zo hebben we al jaren een digitale etalage en werken we met alle soorten sociale media tools en blijven we steeds innovatief bezig. We werken elke dag met veel inzet en passie. Dat is de makelaar van nu, anno 2024!