De woontrends van 2018

Is 2018 het jaar van de gekleurde kussens en blijft de kleur zwart bestaan binnen de woontrends van het nieuwe jaar? In onze blog lees je drie interieur trends van nu.

Is 2018 het jaar van de gekleurde kussens en blijft de kleur zwart bestaan binnen de woontrends van het nieuwe jaar? 

Woontrends

Woontrends veranderen elk jaar weer. Dit betekent natuurlijk niet dat je de hele inboedel daaraan moet aanpassen. Integendeel zelfs, accessoires die dit jaar helemaal in zijn staan misschien wel op zolder. Kleine details kunnen al heel wat verandering brengen in een woning. Zoals het gebruiken van andere kleuren, printen en materialen. De drie woontrends van het nieuwe jaar:

Colorblocking
Kleuren die niet direct bij elkaar passen gaan in 2018 perfect samen. Kies voor een felgekleurde oranje stoel en combineer deze met een opvallend gekleurde muur. Is dat iets te gewaagd? Ga dan voor verschillende gekleurde accessoires zoals kussens en vaasjes met diverse motieven.

Buitenlandse kunst
Dit jaar een vakantie gepland in het buitenland? Neem een mooi aandenken mee en hang deze in de gang op of plaats het in een wandkast. Kies bijvoorbeeld voor een mozaïek schaaltje of een gekleurd kussentje voor op de bank.

Zwart
De kleur zwart blijft niet bestaan in 2018. Deze donkere kleur wordt vervangen door warme houttinten. Ga voor een houten eettafel of pak het klein aan met een bijzettafeltje naast de bank.

Op zoek naar een nieuwe woning waarin je deze woontrends kan toepassen? Vraag hier vrijblijvend een informatiegesprek aan met een van onze aankoopmakelaars om jouw droomwoning te vinden.

Terug naar overzicht