Nieuwbouw Twee Getuigen - Presale

Pre-sale op 4 juli!

Op 4 juli aanstaande start de pre-sale van Twee Getuigen! Via de nieuwsbrief van de Twee Getuigen ontvangt u meer informatie over de opzet van het project, de verschillende type koophuizen en de bijbehorende prijsrange. Blijf ingeschreven voor deze nieuwsbrief, dan krijgt u volgende week een seintje zodra de pre-sale op de website van de projectontwikkelaar staat! Nog niet ingeschreven? Dat kan hier.

Grote variatie aan huizen

In het bouwplan hebben de huizen verschillende beukmaten, variërend van 5,4 meter tot maar liefst 6,9 meter breed.
Wat is een beukmaat?
De beukmaat wordt gebruikt om de breedte van een huis te beschrijven. Bijvoorbeeld: als een huis een beukmaat heeft van 6,0 meter, betekent dit dat de afstand tussen het hart van de woningscheidende wanden (de scheidingswand met uw buren) ongeveer. 6,0 meter is. Dat betekent een breedte van ongeveer. 5,76 m van binnenmuur naar binnenmuur. De beukmaat is heel bepalend bij het ontwerpen van een woning, omdat het invloed heeft op de indeling van ruimtes en de totale afmetingen van een huis. Kent u de beukmaat van uw huidige woning?

Huurhuizen
Er komen ook huurappartementen en huurhuizen in het plan. Het is momenteel nog niet bekend wie deze huurhuizen gaat verhuren. Wij houden u hierover ook via de nieuwsbrief op de hoogte.

Interesse in een huis?

Heeft u interesse in één van de huizen in dit mooie nieuwbouwproject? Leuk!
Blijf dan ingeschreven voor deze nieuwsbrief en like onze posts op Facebook en Instagram. We informeren u de komende tijd verder over het plan en het moment van de start verkoop. 
Op dit moment kunt u zich nog niet inschrijven voor de huizen.

Terug naar overzicht