Update nieuwbouw Twee Getuigen Brielle

Er is de laatste tijd hard gewerkt aan het nieuwbouwproject Twee Getuigen in Brielle. Wij zijn dan ook blij dat we je het volgende kunnen berichten... Goed nieuws! Binnenkort start de presale. We kunnen niet wachten om jou de prachtige mogelijkheden van de diverse huizen te laten zien.

De huizen van Twee Getuigen
Wij vertellen jou graag meer over Twee Getuigen, want hier kun jij gaan wonen op een unieke en historische locatie. Ontdek de verschillende huizen, moderne architectuur en de prachtige omgeving met zijn groene zones.

In het project komen 84 koop-/en huurhuizen, deze worden uitgevoerd in diverse typen. Ben je op zoek naar een ruime eengezinswoning, een knus (huur) appartement of een luxe vrijstaand huis? Er is voor elk wat wils. We brengen de huizen ook in diverse fasen in de verkoop, zodat je de kans krijgt om jouw ideale thuis te vinden.

Binnenkort volgt er meer informatie over de verschillende fasen en de presale.

Wanneer start de verkoop?
We begrijpen dat je graag wilt weten wanneer de verkoop start. Voordat we kunnen starten met de verkoop doorlopen we eerst nog een aantal stappen. Zoals bijvoorbeeld de bestemmingsplanwijziging. Daarom kunnen we nog geen specifieke start verkoop datum vermelden. Wat we wel kunnen vertellen is dat we voor de zomervakantie starten met de presale. In de presale fase informeren we je over de verschillende typen, opzet van het nieuwbouwplan en laten we ook de definitieve impressies van de huizen zien.

Interesse in een huis?
Heb je interesse in één van de huizen in dit mooie nieuwbouwproject? Leuk!
Blijf dan ingeschreven voor deze nieuwsbrief. We informeren je dan de komende tijd verder over het plan en het moment van de start verkoop.

Op dit moment kan je je nog niet inschrijven voor de huizen. 

Bron: ABB Bouwgroep B.V.

Terug naar overzicht