Taxaties

Heb je een taxatierapport nodig voor jouw woning of bedrijfsobject? Deze kan je met een gerust hart uit handen geven aan Van Ravens Makelaardij.

Van Ravens Makelaardij voldoet aan alle eisen die er worden gesteld. En is als lid van de NVM dan ook ingeschreven als Register Makelaar-Taxateur onroerende zaken in het NRVT register (voor zowel wonen als bedrijfsmatig vastgoed).
Meer informatie over bedrijfstaxaties vind je hier.

Hypotheekverstrekkers vragen vaak om een gevalideerd taxatierapport. Dat wil zeggen een taxatie volgens de richtlijnen van bijvoorbeeld het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Deze voldoet aan strenge eisen. De taxateur werkt volgens een vaste controleerbare taxatiemethode. Dit is de meest betrouwbare taxatie die je kan krijgen. Hierdoor voldoen al onze taxaties aan de hoge eisen van alle hypotheekverstrekkers en banken. Dus voor deskundige en snelle taxaties ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij taxeren voor banken, advocaten, geschillenbeslechting, rechtbanken etc. Of het nu gaat om een taxatie voor een woningverkoop, woningaankoop of hypotheekwijziging: als erkend taxateur zijn wij je graag van dienst. Indien je een gevalideerd taxatierapport nodig heb dan kan je jouw taxatie direct online aanvragen door het onderstaande aanvraagformulier van het NWWI in te vullen. Wij gaan dan direct voor je aan de slag!

Voor meer informatie of vragen over de kosten van een taxatierapport mail of bel je met Dick van Ravens, RT/RMT.